CESAR-Kumppanit

Circular Economy Skills and Awareness Raising

Breadcrumbs

MQ | Mínimos Quadrados – Tutkimus ja kehittäminen

MQ | Mínimos Quadrados
Tutkimus ja kehittäminen

Vuonna 2011 perustetun MQ: n tavoitteena on suorittaa tutkimus- ja kehitystyötä, tiedonsiirtoa, tiedonkeruuta ja analysointia pääasiassa henkilöstöresursseihin, laatuun, innovaatioihin, tiedonhallintaan ja liiketoimintatiedoon.

Yritys sijaitsee Coimbran kaupungissa (Portugali), ja sillä on omat taidot ja inhimillinen pääoma, jolla on yli kaksikymmentä vuotta taitotietoa ja todistettua kokemusta koulutuksesta, tutkimushankkeista, menetelmien suunnittelusta ja kehittämisestä, ohjelmistoista ja välineet julkisten ja yksityisten organisaatioiden hallinnon tukemiseksi ja alueellisen kehityksen edistämiseksi.

geral@m-q.pt

AEVA –  Aveiron alueen koulutuksen ja valorisaation yhdistys

AEVA
Aveiron alueen koulutuksen ja valorisaation yhdistys

AEVA on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on omistautunut koulutukseen ja Aveiron alueen kehittämiseen. Se on muodostettu "satelliittien" muodossa, jotka toimivat keskenään ja itselleen tyydyttääkseen asiakkaansa, olipa kyseessä sitten opiskelija, perhe, vapaaehtoinen, yhteisö, institutionaalinen kumppani tai mikä tahansa muu puuttuva asia, joka tarjoaa ratkaisuja aloilla, kuten (uudelleen) pätevyys, tiedonsiirto, sosiaalinen innovaatio ja hoito sekä myös tekniikan, tiedon ja viestinnän aloilla. Se omistaa ammattikoulun, Aveiron ammattikoulun, jossa noin 650 opiskelijaa käy erilaisissa ammatillisen koulutuksen kursseissa palveluista tekniikan aloihin.

secretariado@aeva.eu

Axxell Utbildning Ab

Axxell Utbildning Ab

Axxell perustettiin elokuussa 2018, ja se sijaitsee kahdeksassa kunnassa ympäri Suomen lounaisosaa. Axxell tarjoaa ammatillista koulutusta ja maahanmuuttajien koulutusta (kielikoulutus ja integraatiokoulutus). Axxell on ollut aktiivinen kansainvälisessä yhteistyössä Nordplus-, LLP- ja Erasmus + -hankkeiden kautta alusta asti.

Axxell toimii seuraavien arvojen mukaan: Sitoutuminen, Oma pääoma ja positiivinen yleiskatsaus muista. Tavoitteenamme Axxellille on tarjota koulutus, joka vastaa yksilön, työelämän ja yhteiskunnan tarpeita.

San José de Calasanz

San José de Calasanz

Calasanz Santurtzi on ammatillisen koulutuksen keskus, joka perustettiin vuonna 1969. Olemme Santurtzissa, noin 50 000 asukkaan kunnassa Nervion-joen vasemmalla rannalla, joka on yksi Baskimaan Bilbaon pääkaupunkiseudun väkirikkaimmista alueista. Olemme kouluttaneet 0-65-vuotiaita opiskelijoita 45 vuoden ajan.

Noin 1500 opiskelijaa kulkee luokkahuoneissamme vuosittain, 500 pakollisessa koulutuksessa (enintään 16-vuotiaat) ja yli 1000 opiskelijaa työttömien peruskoulutuksessa ja ammatillisessa koulutuksessa sekä työhön suunnitelluissa pätevyysohjelmissa. Olemme ammattilaisia, jotka työskentelevät terveydenhuollossa, sosiaalipalveluissa sekä hallinnossa ja markkinoinnissa yrityksille, yhteisöille ja yrityksille. Voimme opiskelijamme kehittämään yrittäjyystaitoja kiertotaloudessa. "Vihreät yrittäjyyskoulut" on yksi referenssihankkeistamme tällä alalla.

Education & Mobility

Education & Mobility

Vuonna 2012 perustettu ja pääkonttori sijaitsee Baskimaan pääkaupungissa Bilbaossa. E&M on liikkuvuushankkeisiin erikoistunut virasto, joka tarjoaa tukea ja tarjoaa tarvittavan infrastruktuurin niiden toteuttamiseksi. E&M: ssä tuemme opiskelijoiden ja ammatillisen koulutuksen ammattilaisten kansainvälistä liikkuvuutta Baskimaalle ja Fuerteventuraan Kanariansaarilla. E&M luotiin tyydyttämään Baskimaan ja Fuerteventuran liikkuvuusalueen verkon tarve.

Koulutusjärjestelmässämme on monia tekijöitä, jotka mahdollistavat nuorten kehittymisen tulevaisuudessa sekä henkilökohtaisesti että sosiaalisesti. Ymmärrämme integraation olennaisena osana maamme ammattikoulutusta ja uskomme, että kansainvälinen liikkuvuus on välttämätöntä. Tiedämme työkokemuksen merkityksen nykypäivän nuorille, joten keskitymme E&M: ssä osallistujiin, valitsemme ja omistaudumme parhaiden käytäntöjen löytämiseen ammattimaisessa ja mukavassa ympäristössä.

Internationaler Bund (IB) - Strengthening being Human

Internationaler Bund (IB)
Strengthening being Human

IB on yksi suurimmista palvelujen tarjoajista nuoriso-, sosiaali- ja koulutusalalla Euroopassa. Autetaan ihmisiä kehittymään vapaudessa, muokkaamaan omaa elämäänsä, integroitumaan yhteiskuntaan, ottamaan henkilökohtainen vastuu, auttamaan aktiivisesti muokkaamaan yhteiskunnan kehitystä, kannustamaan yksilön ja yhteiskunnan sosiaalisen tuen halua edistämällä kansainvälistä ymmärrystä ja yhteistyö ovat olleet perustekijöitä sen perustamisesta vuonna 1949 lähtien ja ovat edelleen voimassa yhdistykselle siitä lähtien. IB on perustanut yli 700 toimitilaa ja toimistoa 300 toimipisteeseen ympäri maailmaa, joka auttaa vuosittain 350 000 lasta, teini-ikäistä, aikuista ja vanhusta heidän urallaan ja henkilökohtaisella suunnittelullaan ja tarjoaa laajan valikoiman palveluja. Sen motto on vahvistaa ihmistä.

IB-ryhmän ja kaikkien sen yhdistysten ja yritysten rekisteröity kotipaikka on Frankfurt am Main, kun taas alueellinen hallinto ja johto sijaitsevat Chemnitzissä. Grupo IB on poliittisesti sitoutumaton ja ei-uskonnollinen.

TUCEP

TUCEP

TUCEP - Tiber Umbria Comett Education Program on voittoa tavoittelematon yhdistys, johon kuuluu kaksitoista italialaista yliopistoa, yritystä ja viranomaista. perustettiin vuonna 1992 EU: n COMETT-ohjelman puitteissa, joka on yliopistojen ja yritysten välinen yhteistyöohjelma tutkimuksen, innovaatioiden ja teknologian alalla TUCEP: n tehtävänä on edistää ja kehittää yliopistojen ja työelämän välistä yhteistyötä toteuttamalla tutkimus- ja koulutushankkeita, joiden tarkoituksena on edistää innovaatioita ja laatua koulutuksessa, edistää sosiaalista osallisuutta, yrittäjyyttä ja arvostaa eurooppalaisia ​​alueellisella, kansallisella ja Euroopan tasolla.

TUCEP: n päätoiminta on nuorten ja aikuisten, myös kouluttajien, opettajien ja säännöllisen koulutuksen opiskelijoiden, koulutuskurssien järjestäminen ja hallinta kansallisella ja Euroopan tasolla.

tucep@tucep.org